SEGRE

EQUIPAMENTS NETEJA

Critiquen “deixadesa” a l'entorn de les estacions de tren i bus a Mollerussa

Veïns denuncien acumulació de males herbes i deixalles pels voltants

Les males herbes creixen a prop de la l’estació.

Les males herbes creixen a prop de la l’estació.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Mollerussa critiquen el deteriorament de l’entorn de les estacions de tren i bus. La zona que connecta amb la parada de tren es troba plena d’escombraries i de males herbes, que també creixen a la mateixa terminal. Allà hi ha un magatzem propietat de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif). El consistori el va destinar a alberg temporal per a mascotes abandonades, un servei suspès a començaments d’any amb l’objectiu de replantejar-lo i tornar a licitar-lo la tardor vinent. Aquest espai, ara sense ús, també acumula deixalles diverses.

El deteriorament de la zona ha estat motiu de queixes a les xarxes socials. Alguns usuaris remarquen la mala imatge d’aquest espai de la ciutat i recorden que rep un gran nombre de viatgers. A això se suma el fet que els ascensors del pas soterrat de l’estació de bus estan avariats.

Així mateix, diversos veïns també recalquen que no és l’única àrea de Mollerussa que està bruta, una crítica que ja ha estat debatuda en diverses ocasions en els plens municipals del consistori.

Davant d’aquesta situació, l’ajuntament va anunciar la creació d’un servei de direcció i inspecció dels treballs de manteniment de parcs i jardins i zones verdes de Mollerussa. Aquest servei tindrà un responsable la funció del qual serà la de supervisar les tasques de neteja que du a terme una empresa externa adjudicatària de la neteja a la capital del Pla d’Urgell. Per aquesta raó, el consistori ja ha licitat aquest servei, per un termini d’un any i prorrogable fins a un màxim de tres més.

El pressupost base de licitació anual està valorat en 18.000 euros.

tracking