SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Critiquen el mal estat de l'àrea de caravanes de les Borges

Demanen advertir que està fora de servei

Imatge de l’estat de la zona d’autocaravanes de les Borges.

Imatge de l’estat de la zona d’autocaravanes de les Borges.BORGES PER LA REPÚBLICA - SOM PRIMÀRIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borges per la República, a l’oposició al consistori de les Borges, va denunciar ahir la “deixadesa” de la zona d’autocaravanes, plena de vegetació i “impracticable per rebre visitants, precisament en una època d’auge del turisme interior”. Van assenyalar que l’equip de govern de JxCat va situar “l’equipament a sobre d’un sòl de terra superposada, cosa que els temporals de l’octubre del 2019 i el gener del 2020 es van encarregar de fer notar”. Van explicar que les obres de manteniment i reconstrucció “s’han anat allargant fins ben entrada la temporada d’estiu”. Van demanar a l’ajuntament que expliqui en portals de turisme que l’àrea està fora de servei i posi un cartell a l’entrada. Van instar que s’ordeni l’espai, es treguin les males herbes i es condicioni.

Per la seua part, l’alcalde, Enric Mir, va explicar que les obres en aquest espai estan pendents de l’adjudicació del contracte per al manteniment de les vies públiques.

Mir va assenyalar que les inundacions de l’octubre van provocar moviments al terreny i van danyar els desaigües per a les autocaravanes. Va dir que no han rebut “cap reclamació” i que el servei continua funcionant.

tracking