SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí d'Almacelles de 83 anys al bolcar el tractor que conduïa

L'accident es va produir ahir a la tarda en una zona pròxima al camí de Sucs || Quarta víctima mortal d'accident de vehicle agrícola d'aquest any a Ponent

Estat en el qual va quedar el tractor, equipat amb una pala excavadora, després de l’accident.

Estat en el qual va quedar el tractor, equipat amb una pala excavadora, després de l’accident.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Almacelles de 83 anys va morir ahir a la tarda al bolcar el tractor que conduïa en una finca de la localitat. Els serveis d’emergències van rebre a les 18.42 hores l’avís del sinistre. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tanmateix, no van poder fer res per salvar la vida al conductor, que hi va quedar atrapat i va morir pràcticament a l’acte. La finca on va ocórrer l’accident és a prop del camí de Sucs, a escassos metres de l’autovia A-22. Pel que sembla, el vehicle va caure per un desnivell, va bolcar i va atrapar el conductor. L’home mort és Ignasi Corbatón i la notícia va causar una enorme commoció a Almacelles.

Amb la d’ahir, ja són quatre les persones que han perdut la vida en accidents amb vehicles agrícoles aquest any a les comarques de Lleida, tres dels quals amb tractors. El primer sinistre mortal va succeir el 17 d’abril, quan un veí d’Alfarràs de 72 anys va perdre la vida al quedar atrapat sota el seu motocultor. El segon accident es va produir el 3 de juny a Maials. La víctima era un veí del poble de 82 anys. Al juliol, concretament, el dia 25, un veí de Vilagrassa de 84 anys va perdre la vida al bolcar el tractor que conduïa quan treballava en una finca privada situada en un camí entre Anglesola i Preixana. A aquestes víctimes cal sumar el veí d’Alfarràs de 76 anys que va morir el 30 de juny al bolcar també el seu tractor en una finca d’Albelda. I a l’abril també hi va haver un ferit de gravetat a Arbeca.

El vehicle va bolcar al caure per un desnivell en una finca i el conductor va quedar atrapat a sota

L’any passat hi va haver uns altres tres sinistres mortals d’aquest tipus a Lleida. El pitjor any va ser el 2009, amb nou víctimes. En els últims quinze anys han mort més de 40 tractoristes a Ponent.

tracking