SEGRE

MUNICIPIS TURISME

Joves de Sidamon geolocalitzen els atractius turístics del poble

Per atreure els visitants de l'aparcament d'autocaravanes

Els joves van presentar el projecte dilluns passat a la sala d’actes de l’ajuntament.

Els joves van presentar el projecte dilluns passat a la sala d’actes de l’ajuntament.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves de Sidamon han treballat durant aquest estiu en un nou projecte de geolocalització de punts emblemàtics del municipi. Es tracta d’una iniciativa en què també s’ha involucrat el consistori, així com docents, que busca promocionar turísticament la localitat, on el nombre de turistes ha pujat després d’habilitar un aparcament d’autocaravanes.

Els treballs han consistit a geolocalitzar deu zones d’interès, entre les quals l’església, la plaça Major o el Tossal de les Tenalles. També shi ’incorporaran establiments i serveis del municipi. L’esmentada informació serà consultable a través de l’aplicació mòbil Mobile History Map i també s’habilitarà un punt informatiu amb codis QR al mateix aparcament d’autocaravanes. Cada punt geolocalitzat compta amb un text i un vídeo explicatiu, així com un àudio narrat en català, castellà i anglès.

La informació serà consultable en català, castellà i anglès a través d’una app

El projecte es va presentar aquest dilluns passat als veïns. Els joves formen part de l’associació Joves Units per la Millora de Sidamon (JUMS), un projecte nascut l’any passat perquè veïns entre dotze i setze anys treballin “a jova” a favor de la comunitat local, segons va explicar l’alcaldessa, Dolors Tella.

tracking