SEGRE

ENSENYAMENT INSTAL·LACIONS

Almacelles extrema la seguretat per les obres a l'Antònia Simó

Al coincidir la reforma de les escales amb l'inici del curs

Els mòduls instal·lats al col·legi d’Alcarràs.

Els mòduls instal·lats al col·legi d’Alcarràs.A,A,

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Almacelles ha adjudicat la renovació de l’accés al Tossal de les Santes Creus, una actuació que preveu la remodelació de les escales construïdes fa més de trenta anys i que comuniquen amb l’escola Antònia Simó. També es farà una rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Segons va indicar l’alcalde, Josep Ibarz, les obres coincidiran amb l’inici del curs, per la qual cosa ja s’estan estudiant mesures per garantir la seguretat dels més de quatre-cents escolars que cursen els estudis en aquest centre, ubicat dalt del turó. Ibarz va indicar que la intervenció suposarà una inversió de 135.000 euros i que compten amb una subvenció de la Diputació de 75.000 euros.

L’alcalde va remarcar que durant aquests dies s’han concretat mesures de seguretat amb el col·legi i la policia local vigilarà les entrades i sortides de l’escola mentre durin aquestes obres. El consistori tenia previst abordar-les abans, però la crisi sanitària les ha retardat. De fet, l’objectiu era iniciar-les al juny perquè no coincidissin amb el curs, com finalment passarà.

Nous mòduls per al col·legi Comtes de Torregrossa d’AlcarràsL’ajuntament d’Alcarràs ha finalitzat aquest mes les millores al col·legi Comtes de Torregrossa que permetran als alumnes tenir noves aules, habilitades adaptant espais existents i amb quatre nous mòduls prefabricats. Els professors comptaran amb un nou lavabo i el personal del centre amb nous espais complementaris com vestidors. Les obres, que es van iniciar el mes de maig, també preveien la substitució de la cuina, però aquesta millora no s’abordarà fins que, en una pròxima reunió amb Educació, s’acabin implementant les mesures necessàries arran de l’emergència sanitària. El centre manté també els anteriors mòduls que ja hi havia instal·lats.

Els mòduls instal·lats al col·legi d’Alcarràs.

Els mòduls instal·lats al col·legi d’Alcarràs.A,A,

tracking