SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Tres ferits i desallotjats dos pisos a l'incendiar-se un taller a Tàrrega

Un operari amb cremades i dos nens intoxicats lleus per fum, i a més un home va tenir una crisi d'ansietat || El foc va provocar una gran fumarada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir durant més de vuit hores en l’extinció d’un incendi en un taller mecànic a Tàrrega, sinistre en el qual un operari va patir cremades, dos nens van resultar intoxicats lleus per inhalació de fum i un altre home va tenir una crisi d’ansietat. A més, dos famílies que resideixen en un bloc limítrof van ser desallotjades.

El foc es va declarar, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 11.24 hores al taller Garatge Nadal, ubicat entre el carrer de Pau Claris i l’avinguda de Tarragona. La virulència de les flames va provocar una densa columna de fum negre que podia veure’s a diversos quilòmetres de distància. Els Bombers hi van desplaçar setze dotacions en un dispositiu en el qual també van participar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tàrrega i una ambulància del SEM. El foc va afectar principalment un magatzem i un solar. Les flames van calcinar dos furgonetes i material divers i també van causar danys a l’immoble limítrof en el qual viuen dos famílies, que van ser desallotjades. L’incendi va afectar especialment les cuines i els menjadors dels pisos, encara que l’estructura no va quedar danyada segons l’arquitecta municipal.

Els Bombers van donar el foc per controlat cap a les 14.00 hores. A partir d’aleshores, els treballs es van centrar a apagar punts calents per evitar que es revifés. El SEM i el CAP van atendre dos operaris, un amb cremades i l’altre per una crisi d’ansietat, i dos nens, un dels quals va acabar sent derivat per prevenció a l’hospital Arnau de Vilanova. Segons fonts policials, la densa fumarada negra va ser causada perquè el foc va afectar uns dipòsits de gasoil. La Policia Local va acordonar la zona i els Mossos d’Esquadra van desviar el trànsit.

Imatge de la densa columna de fum que va provocar l’incendi.

Imatge de la densa columna de fum que va provocar l’incendi.SEGRE

Imatge de la densa columna de fum que va provocar l’incendi.

Imatge de la densa columna de fum que va provocar l’incendi.SEGRE

tracking