SEGRE

ESNOTICIA

Un total de 476 tests a la Seu el segon dia del cribratge

Entre veïns d'entre 16 i 35 anys

Joves de la Seu, fent cua ahir per sotmetre’s al test PCR.

Joves de la Seu, fent cua ahir per sotmetre’s al test PCR.J. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 476 veïns de la Seu d’Urgell d’entre 16 i 35 anys es van sotmetre ahir a tests PCR, en el marc del cribratge massiu que el departament de Salut porta a terme al municipi. Després de la jornada de dimecres, amb proves a treballadors del sector de la restauració, la d’ahir es va concentrar en els joves. La resposta d’aquest col·lectiu va superar les expectatives inicials, que apuntaven a tres-cents o quatre-cents tests. L’alcalde, Jordi Fàbrega, va assenyalar que van arribar a veure’s cues i va expressar la seua satisfacció al constatar “la responsabilitat” dels joves. Els tests conclouran avui. La capital de l’Alt Urgell va registrar ahir un únic cas nou de Covid, després d’haver constatat poc abans una dotzena al dia.

Hi ha un total de 440 confinats als seus domicilis, i Salut situava el risc de rebrot en 790 punts, per sobre de Balaguer (590) i Tàrrega (490).

Al Solsonès, el Centre Sanitari va indicar que no ha tingut nous casos des de divendres passat i que els 80 PCR en l’última setmana han donat negatiu. A la Val d’Aran, l’Espitau de Vielha ha detectat un nou contagi a través de PCR relacionat amb casos anteriors i que està en aïllament domiciliari.

tracking