SEGRE

DROGUES INVESTIGACIÓ

VÍDEO | Cinc detinguts i confiscades 3.200 plantes de marihuana a Camarasa

La Guàrdia Civil desmantella una plantació oculta al costat del pantà a Fontllonga

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc detinguts i més de 3.200 plantes de marihuana decomissades trobades en una plantació oculta al costat del pantà de Camarasa és el balanç de l’operació antidroga que va dur ahir a terme la Guàrdia Civil, segons ha pogut saber aquest diari. Es tracta de l’actuació més important dels últims mesos d’aquest cos policial contra el tràfic de marihuana a les comarques de Lleida.

Més d’una desena d’agents van participar durant tot el dia d’ahir en el desmantellament de la plantació, que es troba en un lloc de molt difícil accés a l’altura del nucli de Fontllonga. Diversos totterrenys van poder descendir per un camí fins a la vora del pantà, però la Guàrdia Civil va haver de deixar la majoria dels vehicles al voral de la carretera C-13, entre Fontllonga i la Baronia de Sant Oïsme. També van haver d’utilitzar llanxes per accedir al cultiu. Es desconeix l’edat i d’on són els arrestats.

En les dos últimes setmanes, la Guàrdia Civil ha imputat dos persones al Solsonès, després de trobar 215 i dotze plantes ocultes en sengles hivernacles, respectivament. Els seus agents també van localitzar setze plantes més en un camp de panís de la Noguera. Tot apunta que, en aquest cas, haurien localitzat la plantació des de l’aire. Els cossos policials incrementen ara la vigilància per detectar plantacions, especialment en exteriors, perquè és quan les plantes assoleixen la màxima altura, es tallen per assecar-les i comercialitzar-les i són més fàcils de localitzar. Els Mossos també van desmantellar la setmana passada dos plantacions ocultes en dos cases a Térmens i la Guàrdia d’Urgell (Tornabous) en què van trobar 200 plantes en cadascuna.

Cinc detinguts i confiscades 2.000 plantes de marihuana a Camarasa

Cinc detinguts i confiscades 2.000 plantes de marihuana a CamarasaITMAR FABREGAT

Cinc detinguts i confiscades 2.000 plantes de marihuana a Camarasa

Cinc detinguts i confiscades 2.000 plantes de marihuana a CamarasaITMAR FABREGAT

tracking