SEGRE

EQUIPAMENTS SALUT

Fraga acollirà vint pacients de Covid de l'hospital de Barbastre

Rebrà persones que no requereixin cures intensives

El Centre Sanitari Baix Cinca de Fraga.

El Centre Sanitari Baix Cinca de Fraga.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Sanitari Baix Cinca de Fraga ha habilitat una part de la planta d’hospitalització, en concret vint llits, per atendre pacients de Covid de la zona que no requereixin cures intensives, amb l’objectiu d’alleujar la pressió sobre l’hospital de Barbastre i atansar els malalts als seus llocs de residència.

Fins ara, els pacients de l’àrea de salut de Fraga eren ingressats a Barbastre, però amb aquesta mesura es pretén optimitzar els recursos. Barbastre té vint-i-set pacients de Covid ingressats, els mateixos que Osca.

El Baix Cinca és l’única comarca que segueix en fase 2 de les tres que van retrocedir el 22 de juny passat, atès l’impacte de la pandèmia i dels rebrots.

D’altra banda, el pavelló Corts d’Aragó de Fraga, que ha acollit els temporers de la fruita que donaven positiu en Covid, està buit des de fa un mes i el consistori preveu tancar-lo en les properes setmanes.

Així mateix, el pavelló del Sotet, destinat a temporers sense sostre, també tancarà el cap de setmana vinent, segons van assenyalar fonts del consistori.

tracking