SEGRE

Dos anys de presó per apunyalar l'exparella a Mollerussa

El jove de 24 anys va clavar tres punyalades a la víctima i li va enviar missatges amb amenaces de mort

Vista general de la seu judicial al Canyeret.

Vista general de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 24 anys acceptarà dos anys de presó per apunyalar i amenaçar de mort la seua exparella, una veïna de Mollerussa de la qual tenia en vigor una ordre d’allunyament i de no-comunicació. Ho farà en un judici de conformitat que se celebrarà divendres a l’Audiència de Lleida després que Fiscalia i defensa hagin assolit un acord. L’acusat, que haurà de reconèixer els fets davant del tribunal, serà condemnat per sengles delictes de lesions i amenaces en l’àmbit familiar, i també haurà de complir una ordre d’allunyament i de no-comunicació de nou anys respecte a la víctima.

A banda de la pena de dos anys de presó, el tribunal imposarà al jove 90 dies de treballs en benefici de la comunitat i la privació de tinença d’armes pel delicte d’amenaces. El tribunal, després de l’acord, li aplicarà l’atenuant de reparació del mal perquè ja ha indemnitzat la víctima amb 4.000 euros. Els fets van tenir lloc el maig del 2019 a Mollerussa.

Segons el Ministeri Públic, l’acusat va anar al domicili de la seua exparella malgrat que tenia una ordre d’allunyament dictada el juny del 2018 i, “sense dir res”, li va clavar tres punyalades al tòrax “amb ànim de menyscabar la seua integritat física”.

El dia anterior, el jove li hauria enviat diversos missatges de text amb amenaces, en els quals assegurava “et mataré” i “acabaràs al cementiri”. Les lesions de la víctima van requerir sutura quirúrgica i van tardar 44 dies a guarir, segons recull l’escrit de la Fiscalia.

tracking