SEGRE

Tira al terra una dona a Cervera per robar-li una cadena

L'home, amb nombrosos antecedents, va ser detingut

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a Cervera un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, com a presumpte autor d'un robatori amb violència. Segons la policia, la detenció és el resultat d'una investigació oberta el passat dilluns després que es produís un robatori amb violència al carrer President Companys de la capital segarrenca. Els fets van passar pels volts de les 14.00 hores quan un home va assaltar una dona i, després de demanar-li diners, la va tirar al terra d'una empenta. Tot seguit, li va intentar robar la bossa de mà però, davant la resistència de la víctima, va optar per estirar-li una cadena que portava al coll i fa fugir ràpidament.

Arran d'aquest fet es va iniciar una investigació que va permetre identificar l'autor del robatori. Finalment, amb la col·laboració d'agents de Seguretat Ciutadana i del Grup d'Investigació, aquest dijous al matí es va poder localitzar i detenir l'home a Cervera.

L'arrestat, que té nombrosos antecedents, passarà aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

tracking