SEGRE

SUCCESSOS FOC

Un incendi calcina una casa de fusta a Llimiana

Els Bombers van evitar que afectés edificacions limítrofes

El foc que va calcinar ahir una casa de fusta a Llimiana.

El foc que va calcinar ahir una casa de fusta a Llimiana.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacular incendi va calcinar ahir del tot una casa de fusta a Llimiana, al Pallars Jussà. Malgrat la voracitat de les flames, no va haver de lamentar-se cap dany personal, ja que es tractava d’un immoble en construcció.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, van rebre l’avís al voltant de dos quarts de vuit de la tarda, quan es van iniciar les flames en un habitatge del carrer de la Barana. Fins al lloc es van traslladar deu dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers, que van aconseguir controlar l’incendi abans que calcinés alguna de les cases limítrofes. Tot i així, res es va poder fer per salvar de les flames la casa, l’estructura de la qual es va acabar col·lapsant.

Les flames van generar una gran fumarada, que es podia veure des de diferents punts de la localitat, la qual cosa va provocar expectació entre els veïns. Els Bombers van donar el foc per controlat una hora després que es declarés, a les 20.39 hores, malgrat que al tancament d’aquesta edició encara continuaven remullant la zona afectada.

Per la seua part, l’alcalde de Llimiana, Josep Terré, va explicar que “al tractar-se d’una casa completament de fusta les flames s’han propagat en qüestió de minuts, encara que per sort no hi ha hagut cap ferit” en l’incendi.

tracking