SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Cinc ferits en una brutal col·lisió a l'A-2 a Cervera

Van xocar un camió i un turisme i es va tallar l'autovia més d'una hora || Cues també a Bell-lloc al bolcar un tràiler

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van resultar ferides a primera hora de la tarda d’ahir en una aparatosa col·lisió entre un camió i un turisme a l’autovia A-2 al seu pas per Cervera. L’accident es va produir passades les 15.00 hores, quan un tràiler i un cotxe van xocar lateralment mentre circulaven en direcció Lleida i van acabar a la mitjana, la qual cosa va afectar el trànsit de l’altre costat de l’autovia. El turisme va acabar bolcat. A dins viatjaven quatre persones, almenys una menor. Tres de les víctimes van haver de ser rescatades a través del maleter pels Bombers de la Generalitat, que van desplaçar cinc dotacions. Una dona, que pel que sembla conduïa el vehicle, va resultar ferida greu i va ser evacuada en helicòpter medicalitzat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els altres tres ocupants del cotxe i el camió van ser evacuats en ambulància a l’hospital d’Igualada, dos amb pronòstic lleu i dos amb ferides de caràcter menys greu.

El sinistre va obligar a tallar la via en direcció Barcelona, la qual cosa va provocar retencions quilomètriques. Així mateix, els Mossos van desviar el trànsit per l’N-II. Passades les 16.40 es va reobrir un dels carrils mentre que l’altre va quedar tallat fins a passades les 20.00 hores.

D’altra banda, l’autovia A-2 també va registrar retencions ahir al matí per a la retirada d’un tràiler que va bolcar a les 6.44 hores. El conductor va resultar il·lès. Un carril va estar tallat unes cinc hores. A més, un ciclista va resultar ferit a la Seu d’Urgell i hi va haver una col·lisió sense ferits a l’L-313 a Guissona.

Estat en què van quedar el camió i el turisme després de l’accident a Cervera.

Estat en què van quedar el camió i el turisme després de l’accident a Cervera.SEGRE

Estat en què van quedar el camió i el turisme després de l’accident a Cervera.

Estat en què van quedar el camió i el turisme després de l’accident a Cervera.SEGRE

tracking