SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Sala multiusos a Vallfogona per a actes culturals i menjador escolar

L'obra costarà 240.000 euros i haurà d'estar llesta al febrer

Les obres de la nova sala van començar a finals d’agost.

Les obres de la nova sala van començar a finals d’agost.X.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vallfogona ha començat les obres de la nova sala polifuncional, un equipament energèticament sostenible que, a banda d’acollir diversos actes, servirà de menjador als nens de l’escola Salvador Espriu. Per ara, els escolars es traslladen a un altre edifici per menjar. Al centre cursen els seus estudis 118 alumnes, segons l’alcalde, Xavier Castellana.

El nou espai tindrà 140 metres quadrats i tindrà cuina, menjador, serveis, un magatzem i un espai per a exposicions i conferències. Castellana va indicar que la pandèmia ha retardat l’obra i impedirà complir la previsió d’obrir la sala a la tardor. Ara l’objectiu és fer-ho al febrer.

La inversió prevista és de 241.000 euros, ja que es preveu instal·lar panells solars, recobriments de fusta i sistemes per aprofitar la llum a fi de promoure l’estalvi energètic, va indicar l’alcalde.

Per finançar les tasques, el consistori compta amb ajuts de 170.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOS) de la Generalitat i també de la Diputació.

tracking