SEGRE

EMERGÈNCIES INVESTIGACIÓ

Troben mort a Bausen un desaparegut

Zona en la qual ahir va ser localitzat el cadàver.

Zona en la qual ahir va ser localitzat el cadàver.POMIPIÈRS D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pompièrs d’Aran van localitzar a primera hora del matí d’ahir un cadàver que presumiblement és d’un ciutadà francès de 58 anys que va desaparèixer el passat 2 d’agost. La Gendarmeria francesa va sol·licitar dijous als Pompièrs la seua col·laboració en la recerca d’aquesta persona al tenir indicis que podia trobar-se a Aran. La policia francesa va rebre la denúncia de la desaparició. Els treballs es van centrar a la zona de la Vacanera, a Bausen, ja que allà va ser vist amb vida per última vegada el 2 d’agost passat. En la recerca també van col·laborar els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i agents de la Gendarmeria.

El Grup de Rescats de Muntanya (GRM) dels Pòmpiers va trobar ahir al matí el cos d’una persona en una zona de difícil accés de Bausen. Encara que tots els indicis apunten que el cos trobat és el del desaparegut, no es va confirmar oficialment la seua identificació per l’avançat estat de descomposició, ja que la mort s’hauria produït fa molts dies, segons van informar fonts solvents.

La policia francesa va sol·licitar dijous col·laboració davant de la desaparició

Per la seua part, el Conselh Generau d’Aran va mostrar les seues condolences a la família i als amics del desaparegut.

Una de les hipòtesis és que l’home hauria tingut un accident de muntanya.

S’ha de destacar que aquesta setmana va morir un jove de Vallirana (Barcelona) al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en el quart accident mortal en aquest espai en poc més de dos mesos.

A finals de maig, a Montgarri, va morir una jove al ser arrossegada per la Noguera Pallaresa.

tracking