SEGRE

ESNOTICIA

L'alcalde la Seu d'Urgell informa del primer mort al Pirineu en quatre mesos

El CAP de la Seu va parar dos mesos per problemes de desplaçaments i manutenció dels treballadors.

El CAP de la Seu va parar dos mesos per problemes de desplaçaments i manutenció dels treballadors.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, va informar ahir a ultima hora de la nit de la primera mort de Covid-19 a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran en més de quatre mesos. Va ser el 18 d’abril quan es va registrar l’última de les ara 30 morts per la pandèmia en aquestes comarques.

“Desgraciadament us he de comunicar que l’últim pacient que quedava ingressat a la Fundació Sant Hospital de la Seu per Covid-19 –d’avançada edat– no ha pogut superar la malaltia i ens ha deixat aquesta matinada”, va tuitejar ahir a la nit.

“Després de quatre mesos sense defuncions per Covid-19 a la Seu, n’hem de lamentar una altra. Descansi en pau i una forta abraçada a la família. No oblidem mai el dolor i sofriment que provoca aquest maleït virus i mirem, entre tots (cadascú fent la seua part), de controlar-lo”. Aquesta mala notícia arriba el mateix dia en què precisament la província registrava números positius respecte a la Covid (vegeu la pàgina 9). A més, fins al dia d’ahir, la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran no només era la zona de Catalunya que portava més temps sense defuncions a causa de la pandèmia, sinó que era l’única on no n’hi va haver cap el mes d’agost passat malgrat el repunt general dels contagis.

tracking