SEGRE

Balaguer, el tercer municipi de Catalunya amb l'índex de rebrot més alt

Amb 500 punts, el superen Vic i Salt

A Albesa, La Seu d'Urgell i Balaguer.

Proves PCR a localitats lleidatanes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vic, Salt i Balaguer són els municipis catalans que apareixen en el rànquing amb el risc de rebrot més alt. Vic continua en primera posició per segon dia consecutiu, ja que ha registrat un índex de 669,92 punts i supera Salt, amb un índex de 527,12. En tercera posició es troba Balaguer, amb 500.46 punts.

Pel que fa a les comarques lleidatanes, les Garrigues, la Noguera i la Val d’Aran lideren el risc de rebrot a la província, amb 422,19, 314,34 i 217,65 punts, respectivament. Contràriament, l’Alta Ribagorça es manté a 0; el Solsonès, amb 4,35; el Pallars Sobirà, amb 14,59, i l’Urgell, amb 50, 11 punts.

En relació amb la velocitat de reproducció del virus, la Val d’Aran lidera el rànquing amb una Rt de 2,25, seguida de les Garrigues, amb 1,64. D’altra banda, tanmateix, les comarques amb un menor índex són l’Alta Ribagorça, que es manté a 0, i el Pallars Sobirà i l’Urgell, amb 0,29.

Actes a dos bars

La Guàrdia Urbana va aixecar durant el cap de setmana actes a dos bars diferents, situats als carrers Llitera i Joan Baiget, per incomplir l’horari de tancament que ha estat imposat per Sanitat per aturar els contagis de coronavirus.

tracking