SEGRE

Penes de dos a tres anys per a deu joves per robatoris en cases a Lleida

La Fiscalia ha retirat l’acusació a dos de les tretze persones que formaven la banda

Vista general dels jutjats de Lleida, al Canyeret.

Vista general dels jutjats de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia i advocats han pactat aquest dilluns, en un judici de conformitat a l’Audiència de Lleida, penes d’entre dos anys i tres anys i tres mesos de presó per a deu joves acusats de realitzar entre tres i 35 robatoris en habitatges de poblacions de Lleida i Barcelona.

A més, la Fiscalia ha retirat l’acusació a dos de les tretze persones que estaven acusades i ha reduït la petició de pena a un any per a la dona que regentava un comerç de Barcelona en el qual es venien objectes robats.

Inicialment la Fiscalia de Lleida demanava penes d’entre dos i vuit anys i tres mesos de presó per als tretze acusats, i estava previst que se celebressin sessions del judici els dies 9,10 i 14 de setembre.

Segons l’escrit d’acusació inicial, tots ells formaven part d’un grup dedicat a robar en habitatges habitats entre els mesos de maig i setembre de 2018.

En la vista, la fiscal ha tingut en compte l’atenuant de confessió de tots els acusats i ha explicat que alguns d’ells han pagat per fer front a la responsabilitat civil entre 1.000 i 5.000 euros.

tracking