SEGRE

Aquests són els municipis lleidatans amb més risc de rebrot

La unitat mòbil instal·lada a Alcarràs va efectuar 380 PCR i 64 tests serològics.

La unitat mòbil instal·lada a Alcarràs va efectuar 380 PCR i 64 tests serològics.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Balaguer continua apareixent com el municipi de Lleida amb un risc de rebrot més alt a les comarques lleidatanes amb un índex de 582,25 punts, molt per sobre de Mollerussa, que registra, amb dades d’ahir, un índex de risc de 162, 21 punts i Lleida capital amb 139,83, segons l’últim balanç de Salut. No obstant, en municipis més petits del pla com Almacelles l’índex se situa en 1.091 punts; és de 2.130,68 a Sarroca de Lleida (Segrià), i de 1.606,51 a Miralcamp (Pla d’Urgell). Malgrat això, la tendència a la majoria de municipis lleidatans continua a la baixa com a les Borges, que la setmana passada registrava un índex de risc de contagi de més de 1.000 punts i ahir estava en els 310,08.

El CAP d’Artesa de Segre va informar ahir de l’increment de sis nous casos positius a l’àrea bàsica de salut, arribant fins als 12 positius en una setmana.

Davant d’aquesta situació, aquesta mateixa setmana s’ha iniciat un cribratge en els treballadors de la residència d’ancians de la població, que es portarà a terme de manera periòdica, segons van explicar ahir.

Així mateix, van recordar a través d’un ban municipal que la font de contacte és la mateixa que es va detectar la setmana passada, és a dir, encontres entre familiars i amics, per la qual cosa van recordar la prohibició de fer trobades amb més de deu persones.

tracking