SEGRE
L'Església de Santa Maria d'Agramunt és un tresor per a la vista, hi destaca la seva extraordinària portalada del segle XIII.

Agramunt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·leccionable 'Camins de l'Eix' ens presenta el segon capítol: L'Urgell.

En aquesta ocasió viatgem fins a Agramunt i ens endinsem en la terra dels torrons i la xocolata, en el seu patrimoni històric i descobrim l'art que s'hi amaga. Visitarem l'Espai Guinovart, dedicat a l'obra de l'artista agramuntí Josep Guinovart; el Museu Lo Pardal, essencial per conèixer les creacions de Guillem Viladot; l'Església de Santa Maria on admirarem l’extraordinària portalada del segle XIII; el Taller de Virginias, la darrera incorporació a la família dels dolços; La casa de la xocolata on podrem degustar aquest dolç i contemplar l'obra de Maria del Pilar Villaverde; el Restaurant Atípic on degustarem la cuina d'autor fusionada amb productes de proximitat i l'Hípica Obrint Camí on podrem fer una passejada a cavall o amb carruatge per descobrir el paisatge urgellenc.

LLEIDATV - Divendres, 11 a les 20.45 (red. dissabte 14.45 / diumenge 12.15) LECTURA - Diumenge, 13  També a segre.com/caminsdeleix

tracking