SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Queixes pel trasllat de la Casa de la Joventut de Fraga fora del centre

El Centre Històric de Fraga critica que es queda sense entitats

La Casa de la Joventut i el carreró limítrof tancats.

La Casa de la Joventut i el carreró limítrof tancats.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tancament de la Casa de la Joventut, ubicada al carrer Major del centre històric de Fraga, per traslladar-la a l’antic edifici dels jutjats, ha tornat a generar enèrgiques protestes de l’Associació de Veïns i Amics del Centre Històric de la capital i entitats afins. Segons el seu president, Mariano Beltrán, “flac favor ens fa als fragatins el tancament d’un altre local en el centre a causa del deteriorament, més que visible, que pateix el barri”. Va lamentar que fins al moment cap equip de govern no hagi estat capaç de recuperar aquest immoble com a edifici social i cultural.

Des de fa anys, l’associació reclama que es posi fre als pisos pastera i també als continus despreniments. De fet, n’hi ha un al carreró limítrof a la Casa de la Joventut que s’ha tancat. L’entitat també va denunciar el mes passat el lloguer i venda d’habitatges no habitables.

Per la seua part, el consistori municipal justifica la mesura a l’unificar tots els serveis juvenils en un mateix edifici i no prorrogar un contracte de lloguer per estalviar despeses municipals.

tracking