SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Accidents amb ferits a Agramunt, Tàrrega i Rialp

Un dels dos cotxes implicats en l’accident d’Agramunt (esquerra) i cues pel sinistre a l’autovia A-2 a Tàrrega.

Un dels dos cotxes implicats en l’accident d’Agramunt (esquerra) i cues pel sinistre a l’autovia A-2 a Tàrrega.BOMBERS AGRAMUNT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ferides ahir al migdia en un aparatós accident a l’interior d’Agramunt. El sinistre es va produir a les 12.26 hores a la carretera de Cervera quan van col·lidir dos turismes. En un viatjava una parella i en un altre, una conductora. Dos dels ferits van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova i el tercer, al CAP d’Agramunt, encara que tots amb pronòstic lleu. Al lloc van acudir tres dotacions de Bombers, Policia Local i SEM.

D’altra banda, la conductora d’un turisme va resultar ferida ahir al matí al xocar el seu cotxe contra un camió a l’autovia A-2 al seu pas per Tàrrega, la qual cosa va provocar retencions de fins a mig quilòmetre a l’obligar a tallar un carril en direcció Barcelona. L’accident es va produir cap a les 8.00 hores. A la tarda, una persona va resultar ferida en una sortida de via a Rialp. Va ser evacuada a l’hospital de Tremp. També hi va haver altres accidents a la Seu i Alcarràs.

tracking