SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Dos ferits al tenir sengles accidents de quad a Alpicat i Àger

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona van resultar ferits ahir al tenir sengles accidents de quad a Alpicat i Àger, respectivament. El primer es va produir a les 1.18 hores de la matinada al parc del Graó d’Alpicat. Al lloc dels fets van acudir dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van evacuar el ferit a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. El segon accident amb aquest tipus de vehicle es va produir a les 10.42 hores a Àger.

Una dona de seixanta anys va tenir una caiguda en una zona coneguda com a Mas d’en Gassol. Al lloc van anar dos dotacions dels Bombers i el SEM. La dona va ser evacuada a les 11.40 hores a l’hospital del Pallars de Tremp amb pronòstic menys greu.

Dos ciclistes van ser evacuats a l’Arnau al tenir un accident en un camí de Torrelameu

Per la seua banda, dos ciclistes van resultar ferits ahir al matí al camí entre Torrelameu i Menàrguens, a prop de la carretera C-12. L’accident es va produir per causes que es desconeixen a les 8.56 hores i van anar al lloc dos ambulàncies. Tots dos van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu.

tracking