SEGRE

L'alcalde de la Coma i la Pedra denuncia que fa mig any que és víctima d'"atacs" als seu domicili

El darrer ha estat que uns desconeguts han deixat un cap de senglar al jardí de casa seva

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Enxampats 'in fraganti' quan intentaven robar en un pis de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de la Coma i la Pedra (Solsonès) ha denunciat públicament que fa sis mesos que és víctima d'assetjaments. Segons ha relatat a l'ACN el batlle, Ramon Costa, ha presentat fins a cinc denúncies per "atacs" rebuts al seu domicili. El darrer episodi ha estat que uns desconeguts han deixat un cap de senglar al seu jardí, una acció que, segons el batlle, ha estat la "detonant" que l'ha dut a donar a conèixer els fets "per posar-hi fi". Tots els grups municipals de l'Ajuntament de la Coma i la Pedra ha emès un comunicat conjunt en el qual mostren el seu suport a Costa i recalquen que aquests tipus de fets "no tenen cabuda a La Coma i la Pedra i han de ser investigats per identificar els responsables".

L'alcalde, Ramon Costa, assegura que no sap qui hi ha darrere dels atacs. Sense voler entrar en detalls, explica que a banda del cap de senglar també li han enverinat plantes. "Cada acte per separat no semblava tan importat", diu. No obstant els ha denunciat tots davant dels Mossos.

Per la seva part, en el comunicat conjunt, les forces polítiques apel·len al fet que si darrere dels atacs hi ha "discrepància política" els autors "han d'entendre que el seu comportament els treu qualsevol raó" i insten a mostrar les seves posicions "a través de la paraula" i per "vies democràtiques".

 

 
tracking