SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferits tres menors en un accident a Juneda i un atropellament a Tàrrega

Dos d'ells viatjaven amb els pares en una autocaravana que va bolcar a l'autopista || L'atropellada, de 12 anys, creuava un pas de vianants a la capital de l'Urgell

Estat en el qual va quedar l’autocaravana després de l’accident.

Estat en el qual va quedar l’autocaravana després de l’accident.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos menors van resultar ferits ahir al migdia quan l’autocaravana en la qual viatjaven va registrar una sortida de via i va acabar bolcant a l’autopista AP-2 al seu pas per Juneda. Els serveis d’emergència van rebre a les 13.31 hores l’avís de l’accident i fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre es va produir al quilòmetre 159 en direcció a Saragossa. Els dos menors van resultar ferits de caràcter menys greu mentre que els progenitors van resultar il·lesos. Una ambulància, en la qual també anaven els pares, va evacuar els dos ferits a l’hospital Arnau de Vilanova.

Dos de les víctimes van ser traslladades a l’Arnau i la nena atropellada, al CAP de Tàrrega

D’altra banda, una nena de 12 anys va resultar ferida de caràcter lleu ahir al matí al ser atropellada per un turisme mentre creuava un pas de vianants de l’avinguda de Tarragona de Tàrrega

L’accident es va produir uns minuts abans de les 8.00 hores quan la menor acudia acompanyada per la seua mare al centre educatiu coincidint amb l’inici del curs escolar, segons va informar la Policia Local a aquest diari. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM així com dos patrulles policials. La noia va ser traslladada al CAP de la capital de l’Urgell amb contusions lleus a la cama esquerra.

D’altra banda, una conductora va resultar ferida lleu diumenge a la nit després que el seu turisme xoqués contra un vehicle estacionat a la carretera de Bassella. L’accident es va produir cap a les 22.00 hores i la dona va ser traslladada al CAP segons els Bombers, que van acudir amb una dotació fins al lloc.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit a última hora de la tarda d’ahir després de patir una caiguda a Àger. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 19.30 hores i el seu pronòstic era lleu.

Estat en el qual va quedar l’autocaravana després de l’accident.

Estat en el qual va quedar l’autocaravana després de l’accident.BOMBERS

tracking