SEGRE

Repatriaran el jove de Cervera ofegat a Camarasa

Han recaptat gairebé 8.000 euros en un dia

El cos sense vida del jove va ser trobat per membres de la unitat subaquàtica dels Bombers.

El cos sense vida del jove va ser trobat per membres de la unitat subaquàtica dels Bombers.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 22 anys de Cervera que va morir divendres passat ofegat a Camarasa podrà ser enterrat a Gàmbia, com volia la seua família. La campanya en una plataforma per recaptar donatius que va iniciar diumenge una amiga del noi mort, Anna Bertran, ha estat tot un èxit i en tot just 24 hores havia recaptat més de 7.800 euros, molt per sobre dels 5.200 que són necessaris per al trasllat del cos. Tenien de termini fins dimecres, com va informar aquest diari en l’edició d’ahir.

Bertran va explicar que “ha estat una gran sorpresa rebre tants donatius i veure com persones de llocs molt diferents, fins i tot des de Gàmbia, feien la seua aportació”. La campanya va començar diumenge a la tarda i ahir a les 20.00 hores ja havia recaptat 7.800 euros amb 350 donants.

Bertran, amiga d’infantesa del jove, va explicar que “el Yaya Bah era molt estimat i desitjàvem ajudar la família”. El noi era el segon de vuit germans i la seua família fa molts anys que viu a Cervera. Fa un temps va estar treballant a França i fa poc va tornar. Està previst que s’entreguin avui els diners a la família.

tracking