SEGRE

Els nens de la Vall de Boí comencen a la fi el curs avui

Després de plantar l’inici de classes pel rebuig d’un professor

L'escola Vall de Boí, que avui sí que rebrà els nens

L'escola Vall de Boí, que avui sí que rebrà els nens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 66 nens de l’escola Vall de Boí de Barruera comencen avui el curs, segons va confirmar ahir Educació, després de dos dies de boicot a un professor. Responsables de l’Ampa van indicar que la decisió és perquè el professor vetat per les famílies ha agafat la baixa per malaltia i així se’ls va comunicar en les reunions amb directius del centre i inspecció, encara que Educació no va confirmar aquest extrem.

Les mateixes fonts van remarcar que es preveu que aquesta setmana es facin càrrec dels nens altres professors del centre i la vinent arribi un substitut. L’advocat del mestre va indicar que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha declarat nul·la la seua exclusió de la borsa d’interins i va assegurar que no hi ha sentències condemnatòries per males praxis. En aquest sentit, va incidir que l’expedient del seu client està net després de 27 anys de professió i que mantindrà la plaça en aquest centre “perquè no ha fet res que mereixi aquesta actitud” dels pares, va remarcar.

En un altre ordre, l’escola Ridolaina de Montellà, a la Cerdanya, començarà les classes avui després que Educació hagi designat 5 professors substituts per cobrir les baixes de l’equip docent del centre arran d’un positiu per Covid. Per la seua part, l’escola bressol de Castellserà obrirà demà després que Educació li hagi assignat un tècnic, mentre que la de Tornabous continua tancada. La de la Granadella segueix en un local municipal.

tracking