SEGRE

ESNOTICIA

La Pobla de Segur trasllada el centre de dia a la ludoteca

Després de tancar el servei fa sis mesos i per les mesures de seguretat davant de la Covid || L'equipament tindrà 30 places

Imatge de la ludoteca municipal, que acollirà el centre de dia.

Imatge de la ludoteca municipal, que acollirà el centre de dia.AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de dia de la Pobla de Segur ubicat a la residència municipal Nostra Senyora de Ribera es traslladarà a la ludoteca municipal i podrà acollir diàriament 30 usuaris. El consistori ha pres aquesta decisió sis mesos després de parar el servei i tenint en compte les mesures sanitàries que ha de seguir la residència de gent gran durant els propers mesos.

L’alcalde, Marc Baró, va explicar que la situació actual provoca que aquests dos serveis (residència i centre de dia) no poden continuar junts al mateix edifici, i “hem decidit el trasllat a l’únic equipament que ofereix la possibilitat de fer canvis amb poca inversió i en poc temps”, va dir.

De moment, encara no hi ha data concreta per a l’obertura del servei perquè s’han de fer obres per adequar l’equipament: dutxes adaptades, una sala de fisioteràpia o uns vestidors. L’entrada en servei també depèn de l’autorització de la Generalitat. El primer edil va assegurar que s’està treballant per obrir com més aviat millor, ja que per als usuaris és un servei essencial que ha estat anul·lat en els últims sis mesos.

Amb el nou equipament s’ampliarà a 30 el nombre de places (fins al març era de 20), 15 de les quals seran de titularitat municipal i la resta de la Generalitat, i s’acollirà així la totalitat dels usuaris que hi havia abans del tancament del servei. El cost de l’ús del centre durant una jornada laboral completa serà de 28,06 euros i de 16,64 mitja jornada. Aquestes tarifes corresponen a les places de titularitat municipal. El centre oferirà els serveis de dilluns a diumenge i tindrà els mateixos professionals que tenia abans.

tracking