SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Mata a martellades un empresari i cala foc a casa seua a Andorra

Van trobar la víctima sense vida amb forts cops al cap || El suposat assassí és un exjugador de rugbi que va treballar uns mesos per a l'home mort ahir

Agents de la policia científica, ahir a la casa a Encamp.

Agents de la policia científica, ahir a la casa a Encamp.FERNANDO GALINDO/DIARI D’ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 31 anys va ser detingut ahir per l’assassinat d’un home a la parròquia andorrana d’Encamp. El va matar presumptament a martellades a casa seua, que posteriorment va intentar incendiar. Els fets van tenir lloc de matinada i la víctima, de cinquanta-sis anys i nacionalitat francesa, va morir a causa dels brutals cops amb un martell que li va assestar l’assassí. A la casa, situada a la urbanització Vila del Sol, també hi havia la dona de la víctima, que l’agressor va ruixar amb un líquid inflamable, i la filla, que van poder fugir.

Segons va informar la policia andorrana en un comunicat, van ser els bombers els que van localitzar el cadàver de la víctima després de rebre l’avís a les 3.27 hores que una persona havia irromput en un habitatge i s’havia declarat un incendi. Una vegada iniciades les primeres investigacions, es va establir un dispositiu policial gàbia per evitar que el presumpte agressor fugís del país. Finalment, a primera hora del matí els agents van detenir un home de trenta-un anys a prop del Tarter acusat de l’assassinat. La detenció, segons fonts policials, es va fer “amb la col·laboració” del detingut, que hauria trucat per confessar el crim i demanar que l’arrestessin (vegeu el desglossament). Segons va avançar el Diari d’Andorra, el presumpte homicida havia mantingut una relació laboral amb la víctima com a empleat en una empresa d’informàtica. El detingut seria l’exjugador de rugbi Waki Tcha-tokey. Segons van informar els mitjans andorrans, la víctima va rebre forts cops al cap i va haver de ser evacuada per les finestres de l’habitatge. S’espera que se li practiqui l’autòpsia mentre els agents de la policia científica van estar tota la jornada d’ahir recollint proves al lloc del crim. Segons el Diari d’Andorra, els veïns van assegurar sentir crits de matinada. D’altra banda, el dispositiu policial per trobar l’autor dels fets va provocar importants retencions durant una hora.

El presumpte homicida va trucar a la policia perquè l’arrestessin

El detingut per l’assassinat d’Encamp va ser detingut després de demanar-li a una vianant el mòbil per trucar a la policia i avisar que es trobava al Tarter. En la trucada, va demanar als agents que anessin a buscar-lo, ja que havia fugit amb el vehicle de la víctima després de la brutal agressió, segons va informar el Diari d’Andorra. El jove havia estat treballador de la víctima però ja no tenien cap relació laboral perquè la vinculació hauria acabat a causa de discrepàncies. Algunes informacions assenyalaven que la víctima l’havia acomiadat. El rotatiu va assenyalar que l’arrestat, originari de Togo, havia treballat sis mesos en l’atenció telefònica de Bombers. El jove es trobava ahir en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

tracking