SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor el xòfer d'un totterreny en un accident a la carretera C-12 a Maials

Aquest any han perdut la vida setze persones en sinistres a les vies de Lleida, nou menys que l'any passat per l'estat d'alarma || Dos ferits ahir a la Vall de Boí

Vista del totterreny que conduïa la víctima i que es va accidentar ahir a Maials.

Vista del totterreny que conduïa la víctima i que es va accidentar ahir a Maials.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de València va perdre ahir la vida en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera C-12 al terme municipal de Maials, al Segrià. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 13.30 hores, quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un vehicle va perdre el control i va registrar una sortida de via al punt quilomètric 104 d’aquesta carretera. Al vehicle, un totterreny, viatjava el conductor, d’edat avançada, amb el seu gos, que va ser rescatat sa i estalvi.

A causa de l’impacte, el xòfer es va quedar atrapat a l’interior del turisme. Fins al lloc es van traslladar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com un helicòpter. Els serveis d’emergències van excarcerar l’home de l’interior del vehicle, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Pel que fa a l’afectació viària, es va establir pas alternatiu a la via mentre els serveis d’emergències treballaven al lloc i fins que va poder retirar-se el vehicle accidentat.

En el que va d’any, han mort setze persones en accidents a les carreteres lleidatanes, una xifra molt inferior a la registrada en el mateix període de l’any 2019, quan van perdre la vida vint-i-cinc persones en diferents sinistres. Les restriccions a la mobilitat en els últims mesos, sobretot durant l’estat d’alarma, són una de les causes del descens de la sinistralitat.

Així mateix, l’accident mortal d’ahir és el segon que es produeix aquest mes de setembre. L’últim va tenir lloc el passat dia 12, quan va morir l’exalcalde de Sarroca de Lleida Jaume Revés al tenir una sortida de via amb el vehicle a la carretera la C-230a en aquest municipi del Segrià. Dels accidents mortals en el que va d’any, la meitat es van produir per sortides de via. D’altra banda, una persona va resultar ferida greu en una altra sortida de via registrada ahir a la carretera L-500 a la Vall de Boí. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 13.48 hores. El ferit va ser evacuat en helicòpter a l’Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat. Un altre ocupant va ser evacuat menys greu al CAP del Pont de Suert, segons va informar Trànsit.

tracking