SEGRE

COMARCAS

Advoquen per renovar el lideratge en l'agroalimentació

Cusiné, en la jornada virtual.

Cusiné, en la jornada virtual.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Professionals i experts de l’agroalimentació van coincidir ahir en la necessitat d’impulsar una renovació en el lideratge del sector a Lleida. En una jornada celebrada dins de la Fira de Sant Miquel, el president de Costers del Segre, Tomàs Cusiné; Joan Farré, gerent de Dverd; Laia Villar, directiva d’Altinco; i Olga Martín, catedràtica de la UdL, van apostar per permetre que noves persones, de perfil tècnic i que defensin el territori, es converteixin en els líders de l’agroalimentació lleidatana i assenyalin el camí a seguir en un moment d’incertesa. En aquest sentit, Cusiné va demanar als grans empresaris de l’agroalimentació lleidatana que dediquin part del temps a liderar el sector i arribar al seu bé comú.

No obstant, Farré va remarcar que el lideratge l’han d’ostentar tant els petits com els grans, “perquè en el cas dels petits, els nostres líders mai els trobarem en les grans corporacions”.

Martín, per la seua banda, va dir que els dos tipus de lideratge han de coexistir perquè les dos classes d’empreses generen riquesa. Villar, tanmateix, va trobar a faltar una organització lleidatana de la fruita que fos capaç de marcar directrius per a tots els productors.

tracking