SEGRE

Atropellament mortal a Golmés

El sinistre va tenir lloc cap a les 22.00 hores amb un tren de la línia R12 que va sortir de Lleida amb destinació Cervera

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació sobre les causes de l'atropellament mortal

Atropellament mortal a GolmésJ. Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El trànsit ferroviari de la línia R12 va quedar interromput ahir a la nit pocs minuts després de les 22.00 hores entre Mollerussa i Tàrrega, a l’altura de Golmés, a causa d’un atropellament mortal les causes del qual es desconeixen i que els Mossos estan investigant. La víctima seria un home.

Fins al lloc es van traslladar també almenys dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El tren afectat, que va sortir de l’estació de Lleida a les 21.07 i tenia previst arribar a Cervera a les 22.00 hores, portava quaranta passatgers, que van haver d’esperar-se al voltant d’una hora fins que un autobús es va desplaçar fins allà per recollir-los i portar-los per carretera fins a la destinació.

L’incident també va afectar un segon tren amb sortida a les 19.01 des de l’Hospitalet i arribada prevista a Lleida a les 22.30 hores, que va efectuar el tram afectat amb autocar. En aquest cas viatjaven vuit passatgers al comboi.

L’últim atropellament mortal registrat d’un tren a les comarques de Lleida va tenir lloc fa al voltant de quatre anys i mig a Mollerussa quan un comboi va envestir un ciclomotor en el qual viatjaven dos adolescents de disset anys i pel qual l’acompanyant va acabar morint. El sinistre va tenir lloc en un pas a nivell regulat amb barreres que està situat a l’encreuament amb la carretera al Palau d’Anglesola.

tracking