SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un veí de Lleida de setanta-dos anys en un accident a Alpicat

Un camió va impactar amb el cotxe que conduïa la víctima, que estava avariat al voral de l'A-14 || Un ferit greu en un sinistre múltiple a l'autovia A-2 a Lleida

Imatge del camió cisterna i del turisme que conduïa la víctima.

Imatge del camió cisterna i del turisme que conduïa la víctima.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 72 anys va morir ahir al matí en una col·lisió entre el seu vehicle i un camió a l’autovia A-14 al seu pas per Alpicat. L’accident es va produir a les 11.06 hores quan, per causes que s’investiguen, hi va haver una col·lisió lateral per fricció entre un camió cisterna i un turisme que estava avariat a la via, segons Trànsit. A conseqüència de l’impacte, va morir el conductor i únic ocupant del cotxe, A.S.P., de 72 anys i veí de Lleida. Al lloc de l’accident es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El sinistre va obligar a tallar un carril en direcció a Alfarràs. Amb la d’ahir, ja són 18 les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, set menys que en el mateix període de l’any passat, la qual cosa representa un descens del 28%. L’anterior es va produir divendres passat al polígon El Segre. Va morir l’ocupant d’una furgoneta i el conductor va ser arrestat perquè va donar positiu en alcoholèmia. A més, un veí d’Alcarràs va perdre la vida dissabte en un accident de moto a l’N-230 a Sopeira.

D’altra banda, l’ocupant d’un turisme va resultar ferit greu ahir a la matinada després d’una col·lisió en la qual també es van veure implicats dos camions a l’autovia A-2 al seu pas per Lleida. L’accident es va produir a les 3.06 hores en direcció a Barcelona. El ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. El sinistre va causar cues de fins a tres quilòmetres.

Imatge del camió cisterna i del turisme que conduïa la víctima.

Imatge del camió cisterna i del turisme que conduïa la víctima.ITMAR FABREGAT

tracking