SEGRE

Troben els cossos sense vida de la parella desapareguda a Aigüestores

Al costat de l'Estany de Pòdo, a la zona perifèrica del Parc Nacional

Membres dels Bombers en les tasques de recerca al Parc Nacional d'Aigüestortes.

Més de 40 persones treballen per terra i aire en la recerca de la parella desapareguda a AigüestortesBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis d'emergència han trobat aquest dijous al matí dos cossos sense vida a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes, al costat de l'Estany de Pòdo, al municipi de Naut Aran. Segons han confirmat es Mossos d'Esquadra, es tracta de la jove parella de metges lleidatans desapareguda el cap de setmana passat .

Han estat efectius terrestres de la Unitat de Muntanya de la policia catalana i dels Bombers GRAE els que, cap a les 12.00 hores, han localitzat dos cossos aparentment sense vida a pocs metres de l’Estany de Pòdo.

Per la seva part, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha activat el seu helicòpter amb metge, en base a Tremp, i ha pogut confirmar que els dos metges lleidatans estaven morts. Així mateix, el SEM també ha activat la unitat de suport psicològic per atendre la família.

La parella, aficionada a la muntanya, va començar dimarts passat (dia 22) la travessia de Carros de Foc i tenia previst tornar a casa el diumenge 27. Les famílies, al veure que no tornaven i no tenien notícies d’ells des de divendres, van alertar els serveis d’emergències de la desaparició. Van ser vistos per última vegada al refugi de Colomers el 25 de setembre, a prop del qual s'han trobat aquest dijous els dos cossos.

tracking