SEGRE

Un terratrèmol de 4,6 d'intensitat a Navarra es deixa sentir a Lleida

El telèfon d'emergències ha rebut trucades des de Sort i Almacelles, sense que s'hagin produït danys

L'epicentre del terratrèmol.

Un terratrèmol de 4,6 d'intensitat a Navarra es deixa sentir a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitat ha informat que, d’acord amb les dades facilitades per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), a les 00:02 hores s’ha produït un sisme amb epicentre al municipi de Lizoáin-Arriasgoiti (Navarra) amb magnitud 4,6.

El sisme ha estat percebut a la demarcació de Lleida. Així, el telèfon 112 ha rebut cinc trucades amb origen a Sort, Almacelles, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, i Tarragona i no es té constància que hagi provocat danys. A més, ciutadans de diferents punts de Ponent, com Agramunt o Lleida ciutat, han afirmat haver sentit la tremolor.

Després de la primera tremolor, segons l'Institut Geogràfic Nacional, se n'han registrat altres a les 00:11 i a les 00:23 d'1,9 graus, seguides a les 00:54 hores d'un altre moviment de 3,4 d'intensitat, ambdós amb epicentre a la mateixa zona.

Posteriorment a la 1:37 s'ha produït una nova tremolor de 3,8 graus i epicentre igualment a Lizoáin.

A través de les xarxes socials hi ha hagut persones que han relatat com als seus habitatges han caigut coses de les prestatgeries, sense que de moment es tingui constància de més incidències.

tracking