SEGRE

PATRIMONI PROJECTES

Cervera millora enguany les capelles de Sant Domènec

Hi habilitaran una sala per a concerts

Imatge de l’interior de l’antiga església de Sant Domènec de Cervera.

Imatge de l’interior de l’antiga església de Sant Domènec de Cervera.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera afrontarà fins al proper mes de desembre la millora de les dos capelles laterals de l’equipament cultural de l’antiga església de Sant Domènec. Segons l’alcalde, Joan Santacana, una de les capelles s’utilitzarà com a sala d’actes i concerts de petit format i l’altra, com a zona de serveis i camerinos. Les obres han d’estar llestes abans del 31 de desembre. El cost és de gairebé 80.000 euros, finançades per la Generalitat.

Quan s’acabin aquests treballs quedarà pendent la instal·lació dels serveis de llum, aigua, calefacció, aire condicionat i lavabos. El projecte preveu una inversió de 320.000 euros i s’ha tramitat a través de l’1,5 per cent cultural del ministeri de Transports.

L’edifici acull des de fa tres anys activitats durant l’Aquelarre, el Festival de Pasqua i és seu d’exposicions i conferències. Des del 2009, la Paeria ha invertit més d’un milió a rehabilitar-lo.

L’última actuació va tenir lloc l’any 2016 i va consistir a recuperar els enguixats i les pintures originals que hi havia a l’església i en el sanejament dels murs.

tracking