SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Cues quilomètriques a l'A-2 al Pla al cremar-se el remolc d'un camió

El foc es va declarar a les 6.30 hores a Castellnou de Seana en direcció a Barcelona || Transportava material tèxtil i es va haver de tallar un carril més de set hores

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autovia A-2 va registrar cues quilomètriques durant tot el matí d’ahir al Pla d’Urgell després que es cremés el remolc d’un camió al seu pas per Castellnou de Seana. L’incident va obligar a tallar un carril durant més de set hores, la qual cosa va originar retencions de més de tres quilòmetres en direcció a Barcelona.

El foc es va declarar, per causes que es desconeixen, a les 6.30 hores, quan va començar a cremar el remolc d’un camió de Seur que transportava material tèxtil. El xòfer va poder desenganxar la tractora i deixar el remolc al voral de la via a la sortida que hi ha al quilòmetre 492. El remolc es va calcinar per complet. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc va causar una densa columna de fum que va dificultar la visibilitat dels conductors que circulaven per l’autovia. Les tasques d’extinció, que es van allargar fins passades les 9.00 hores, van obligar a tallar un carril, la qual cosa va provocar retencions en un tram de més de tres quilòmetres. Posteriorment, es va procedir a la retirada del remolc. Cap a les 14.00 hores es va reobrir el carril que encara estava tallat, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Val a recordar que el 30 de juny passat es va cremar un camió a Fondarella després de col·lidir contra un altre tràiler. Va obligar a tallar l’A-2 i va causar retencions quilomètriques.

El conductor va poder desenganxar el remolc i el foc no va afectar la tractora

D’altra banda, una conductora i el seu fill menor d’edat van resultar ferits ahir al migdia al bolcar el vehicle amb què viatjaven a Sant Guim de la Plana, a la Segarra. L’accident es va produir a les 13.01 hores i al lloc van acudir Mossos, Bombers i SEM. Un altre turisme també va sortir de la via a la C-45 a Seròs sense que es registressin ferits i un cotxe va bolcar a l’N-230 a Alguaire. També en aquesta carretera, però a Lleida, un motorista va patir una caiguda i va resultar ferit.

Imatge del fum que sortia del remolc, que va quedar completament calcinat.

Imatge del fum que sortia del remolc, que va quedar completament calcinat.SEGRE

Imatge del fum que sortia del remolc, que va quedar completament calcinat.

Imatge del fum que sortia del remolc, que va quedar completament calcinat.SEGRE

tracking