SEGRE

MUNICIPIS CAMPANYES

Ajuntament i Penya Fragatina avisen de les 'no-festes' del Pilar

Després de suspendre's l'oficial, per possibles contagis de Covid

Els mocadors amb què es decoraran la carrers pel Pilar.

Els mocadors amb què es decoraran la carrers pel Pilar.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament i Penya Fragatina han fet una crida conjunta a la ciutadania en la qual apel·len a la responsabilitat dels veïns durant els dies en els quals s’havien de celebrar les festes del Pilar. Segons el seu comunicat, “diversos municipis aragonesos han vist com pujaven els casos de Covid-19 després de les anomenades no-festes, a causa del relaxament de la població en el respecte a la prevenció”.

Van incidir que és important mantenir totes les mesures de seguretat durant aquells dies respecte a l’ús de mascareta, ditància de seguretat, higiene i evitar les massificacions, per la qual cosa aconsellen reunions en grups reduïts i entre l’entorn habitual.

De fet l’ofrena floral a la verge del dilluns dia 12 es farà per torns de quinze persones cada quinze minuts. L’ajuntament ha emès un ban municipal per recordar la suspensió de les festes patronals fins al dia 31 de desembre per part del Govern d’Aragó i sol·licita respecte i rigor. L’alcaldessa, Carmen Costa, ha demanat als pares que traslladin als seus fills la importància de no abaixar la guàrdia.

tracking