SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor al xocar amb el cotxe contra la paret de l'església a Alcoletge

La víctima tenia uns 70 anys i l'accident es va produir a les 17.00 hores a prop del seu domicili || Investiguen si hauria tingut una indisposició abans de la col·lisió

Imatge del vehicle després d’impactar contra el mur de l’església.

Imatge del vehicle després d’impactar contra el mur de l’església.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna d’Alcoletge d’uns setanta anys va morir ahir a la tarda al xocar el cotxe que conduïa contra un mur de l’església d’aquesta localitat del Segrià. Els serveis d’emergència van rebre a les 17.05 hores l’avís de l’incident i fins al lloc van anar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre es va produir al carrer de l’Església quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un vehicle de la marca Peugeot va impactar contra el mur del temple. La víctima mortal, Joaquina Blanco, acabava d’agafar el vehicle ja que vivia a escassos metres. S’investiga si la dona hauria patit una indisposició abans del xoc. Els veïns van escoltar una accelerada i el cop.

Aquest any han perdut la vida dinou persones en accidents, set menys que el 2019

Amb la d’ahir, ja són dinou les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, set menys que durant el mateix període de l’any passat. És la xifra més baixa de l’última dècada.

El principal motiu d’aquesta reducció de la mortalitat són les restriccions de mobilitat que hi va haver entre mitjans de març i principis de maig per l’estat d’alarma. El descens de les comarques de Lleida ha estat similar al conjunt de Catalunya, segons les dades de Trànsit.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit ahir a la tarda al col·lidir contra un turisme a la carretera C-1412a a Oliola, segons van informar els Bombers. L’accident es va produir a les 17.05 hores. Així mateix, i a la mateixa hora, es va registrar la sortida de via d’un vehicle, que va acabar bolcant, a la C-14 a Organyà. L’accident va obligar a tallar un carril, la qual cosa va provocar retencions. Els ocupants van resultar ferits lleus. La C-14 també va registrar retencions al matí. També hi va haver un elevat volum de trànsit per accedir a Andorra.

tracking