SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un xoc amb cinc ferits talla dos hores l'N-230 al Pont de Suert

L'accident es va produir ahir a les 17.30 hores

La col·lisió frontal es va produir a les 17.30 hores entre el Pont de Suert i Sopeira.

La col·lisió frontal es va produir a les 17.30 hores entre el Pont de Suert i Sopeira.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta en la qual cinc persones van resultar ferides, tres d’elles greus, va obligar a tallar ahir a la tarda i durant més de dos hores la carretera N-230 entre el Pont de Suert i Sopeira, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

El sinistre es va produir a les 17.30 hores al quilòmetre 116,5. A conseqüència de l’impacte, cinc persones van resultar ferides encara que cap d’elles es va quedar atrapada. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar tres persones amb pronòstic greu, una d’elles en un helicòpter medicalitzat, a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un altre ferit va ser traslladat a l’hospital de Vielha i per la seua part el 061 Salut d’Aragó va evacuar una cinquena persona. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i una dotació dels Bombers de la Generalitat. El sinistre va obligar a tallar la carretera al trànsit fins a les 20.00 hores, fet que va provocar cues en els dos sentits. Posteriorment, es va donar pas alternatiu per la retirada dels vehicles i la situació no es va normalitzar fins passades les 21.00 hores.

Tres persones es van fer lesions de caràcter greu i van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova

D’altra banda, tres persones van resultar ferides lleus ahir al migdia en una col·lisió posterior a l’enllaç entre l’autovia A-2 i l’N-240 a Lleida, a la rotonda del Jardiland, segons van informar els Bombers, que hi van acudir amb tres dotacions. Un dels ferits va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova. Una altra persona va resultar ferida a Lleida al xocar el vehicle en el qual viatjava contra un mur a l’avinguda Rovira Roure. El sinistre es va produir a les 13.50 hores. D’altra banda, a última hora d’ahir les cadenes eren necessàries per circular per la Bonaigua.

tracking