SEGRE

RESIDUS RECOLLIDA SELECTIVA

Golmés estrena contenidors amb clau per a restes de poda

Se situaran en urbanitzacions i l'objectiu és millorar el reciclatge

Un dels contenidors.

Un dels contenidors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Golmés habilitarà aquest setmana quatre nous contenidors exclusius per a restes vegetals i de poda i és el primer municipi de la comarca del Pla d’Urgell a comptar amb aquest tipus de servei. En concret, s’instal·laran quatre contenidors amb capacitat per a sis metres cúbics, que se situaran en zones on hi ha una alta demanda de la ciutadania, com el passeig Mossèn Fidel o la zona dels xalets Codís o Els Merlets.

Segons l’alcalde, Jordi Calvís, són urbanitzacions on es genera una gran quantitat de residu vegetal i la gestió de vegades no és la correcta. Per aquesta raó, aquest consistori del Pla ha firmat un conveni amb l’empresa Vilella Recicla, encarregada dels contenidors, que només es podran obrir amb clau. Els veïns podran aconseguir una còpia al consistori o sol·licitar-la per a accions puntuals.

El principal objectiu és portar un control dels usuaris i així evitar que els veïns els utilitzin per tirar-hi tota mena d’escombraries. La mesura, segons el primer edil, busca millorar les dades del reciclatge en aquest municipi.

tracking