SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Desapareguda una veïna del Vilosell de 73 anys

Alícia Cuadrado, mare de Jaume Collboni, va sortir a passejar el seu gos al migdia || Avui a les 9 es reprendrà la recerca

Alícia Cuadrado.

Alícia Cuadrado.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre dotacions dels Bombers. agents dels Mossos d’Esquadra i desenes de voluntaris busquen des d’ahir al Vilosell Alícia Cuadrado, de 73 anys i mare del primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. Establerta a les Garrigues, la dona va desaparèixer ahir al migdia després de sortir a passejar amb el seu gos, com feia habitualment. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís al voltant de les sis de la tarda i des d’aquell moment es va desplegar un ampli dispositiu de recerca per localitzar la dona, a què també es van afegir els Mossos d’Esquadra. Així mateix, nombrosos veïns tant del Vilosell com dels municipis propers es van unir de forma voluntària a les batudes de recerca amb els seus propis vehicles. També els consistoris van emetre diversos eBandos informant de la desaparició i demanant la col·laboració ciutadana. “Portem tot el dia buscant sense parar i cada vegada s’hi va sumant més gent. Seguirem mentre puguem”, va explicar a aquest diari l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué. “L’última vegada que se la va veure passejava per on no solia anar, així que la recerca s’està centrant per tot el municipi”, va informar Nogué.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, quatre dotacions continuarien investigant la zona durant tota la nit. Fins al lloc també es van desplaçar nombroses unitats canines. L’ajuntament del Vilosell, així com el de la Pobla de Cèrvoles, van sol·licitar ahir voluntaris per organitzar una batuda de recerca que està previst que surti avui a les nou del matí des de la plaça dels Arbres del Vilosell. Al tancament d’aquesta edició els cossos d’emergències encara no havien localitzat Alícia Cuadrado.

Els Bombers de la Generalitat van continuar pentinant la zona durant tota la nit

Els Mossos d’Esquadra van investigar un total de 4.378 desaparicions durant tot l’any passat a Catalunya, la qual cosa representa una mitjana de 365 al mes, de les quals el 94% es van resoldre en un període de temps inferior a un mes.

Respecte a les edats de les persones desaparegudes, van predominar les d’edat adulta, un 58%, seguits pels adolescents.

tracking