SEGRE

Un detingut per robar 40.000 euros en robots de neteja d'un camió a Sidamon

Un detingut per robar 40.000 euros en robots de neteja d'un camió a Sidamon

Un detingut per robar 40.000 euros en robots de neteja d'un camió a SidamonMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home per robar en un camió estacionat en una àrea de servei de Sidamon i tenir una furgoneta robada des de finals de 2019. Segons un comunicat dels Mossos, els fets van començar al voltant les 3.00 de divendres, quan una patrulla que accedia a l’àrea de servei de Sidamon de l’autovia A2 es va creuar amb una furgoneta que sortia de l’àrea en contradirecció.

Els agents van iniciar un seguiment i quan van accedir a l’autovia van veure una furgoneta parada al voral i que un cotxe recollia als seus ocupants i fugien amb gran velocitat en direcció Barcelona.

En veure aquesta maniobra, els Mossos van alertar la resta de patrulles i es va establir un dispositiu per frenar-lo, i finalment, una dotació de la comissaria de Cervera va aconseguir parar-lo.

Els agents van detenir el conductor del cotxe mentre tres persones fugien camp a través mentre tiraven cúters, llanternes, passamuntanyes i altres eines per obrir panys.

Una altra dotació policial va comprovar la furgoneta abandonada i va localitzar a la zona de càrrega 144 robots de neteja amb un valor total de 40.000 euros.

En l’àrea de servei van localitzar un camió violentat amb la lona tallada i que li havien tret 8 dels 12 palets que transportava, i els danys al vehicle superaven els 400 euros.

Una vegada van traslladar la furgoneta a comissaria, els agents van observar que aquest vehicle constava robat des de finals de 2019.

El detingut va passar diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, mentre la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking