SEGRE

La 19ª Fira del Codony de Tremp, en format virtual

La 20ª Fira del Codony de Tremp, en format virtual

La 20ª Fira del Codony de Tremp, en format virtual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 19 edició de la Fira del Codony de Tremp serà completament virtual, un replantejament del model de la fira per adaptarlo a la situació sanitària actual. L’esdeveniment tindrà lloc el 31 d’octubre a partir de les 10h a l’espai web www.firacodonytremp.cat i a les xarxes socials, a través de Facebook @Fira-Codony-Tremp i d'Instagram @firacodonytremp

L'Ajuntament de Tremp, a través del seu equip de fires i del seu programa comarcal Al teu gust, aliments del Pallars, ha organitzat per a la jornada una sèrie de propostes divulgatives, d’oci i gastronomia que configuren un programa virtual per a tots els públics.

Entre altres, els espectadors podran gaudir de receptes amb codony i corder del Pallars de la mà del xef Sergi de Meià acompanyat d’altres restauradors de la comarca; de xerrades sobre les propietats del codony i altres fruits de tardor amb una nutricionista i una xef trempolines, d’un conte infantil molt especial, així com de presentacions de producte, entreteniment musical i cinematogràfic.

Ens acompanyeu a gaudir d’aquestes propostes des del millor racó de casa vostra?

PROGRAMA

Dissabte 31 d’octubre de 2020 

10:00h > Salutació institucional de l’Alcaldessa i la Regidora de Fires de Tremp i salutació del Vice president de la Diputació de Lleida. A la web.

10:30h > Recepta saludable de tardor: amanida de codonyat. La nutricionista Anna Grau i la xef Marina Pàmpols (Hostal Buenos Aires) us parlen de les propietats del codony i altres aliments de tardor mentre us presenten una recepta saludable i vistosa. A la web.

11:15h > Recepta amb codony i corder del Pallars amb Sergi de Meià acompanyat del restaurador de Tremp Oriol Pallarès (Cafè Espanya- És Pallarès). A la web.

12:30h > Presentació d’olis verds de la comarca a càrrec del president de l’Associació de productors d’oli del Pallars Jussà, Oriol Sullà. A la web.

13:00h > Vermut electrònic. Preparat un bon aperitiu amb xolís i cervesa del Pallars i gaudeix de la proposta musical de Martin’s deejay. A la web.

16:30h > Conte improvisat de codonys i gegants per a nens i nenes, a càrrec de Mai Tant Teatre. Segueix aquesta divertida història i a la web et pots descarregar les titelles per representar-lo a casa teva! A la web.

17:30h >Taller d’allioli de codony, amb Jaume Badia de Casa Badia acompanyat d’Hug Roger Figuera, activista d’Alba Jussà. A la web.

18:00h > Recepta amb codony i corder del Pallars amb Sergi de Meià acompanyat del restaurador de Tremp Jordi Lladós (Restaurant ... de Gurp). A la web.

19:30h > Recepta saludable de tardor: crema de codony i altres hortalisses. La nutricionista Anna Grau i la xef Marina Pàmpols (Hostal Buenos Aires) us parlen de les propietats del codony i altres aliments de tardor mentre us presenten una recepta saludable i vistosa. A la web.

20.00h > Live Instagram @cervesamasovera amb cata de la #Codonyera de la mà del mestre cerveser Joan Martí Ramoneda. A Instagram.

22:00h > Retransmissió del curtmetratge Xisca, de Sergi Lara. A la web.

Durant la jornada es presentaran productes i moltes més coses a la mateixa web i als canals digitals:

Recordeu, tots els actes seran online i es podran seguir a través dels canals digitals: la web, el canal de Facebook i el d'Instagram.

Milers de visitants en la divuitena edició de la fira del codony a Tremp.

Milers de visitants en la divuitena edició de la fira del codony a Tremp.JORDI URIACH

tracking