SEGRE

PATRIMONI ALIMENTACIÓ

Preixana obrirà una agrobotiga a la casa senyorial heretada

Per assegurar-se almenys un comerç i vendre productes locals

Els treballs tenen un pressupost de més de 40.000 euros.

Els treballs tenen un pressupost de més de 40.000 euros.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Preixana ha iniciat els treballs per habilitar una agrobotiga als baixos de la casa senyorial de Cal Vallverdú, que el consistori va rebre en herència l’any passat al carrer Lleida. L’alcalde, Jaume Pané, va destacar que els objectius del projecte són mantenir el servei d’una botiga al poble, “tenint en compte que els propietaris de la que hi ha ara es jubilaran aviat”.

També busca posar en relleu “els productes locals i de proximitat; recuperar i revitalitzar el centre històric, i donar ocupació a una família del municipi”.

L’actuació compta amb un pressupost de poc més de 40.000 euros i està finançada per la Generalitat. Està previst que els treballs, a càrrec de l’empresa de Construccions Muñarch de Ciutadilla, finalitzin abans d’acabar aquest any.

S’ha de recordar que l’ajuntament de Preixana dedica bona part del pressupost al foment dels productors locals i dels productes elaborats al territori. Exemples d’aquest fet són la celebració del mercat De Prop i del festival Tastasons, entre altres iniciatives.

tracking