SEGRE

Tres detinguts per entrar a robar en un habitatge de Tàrrega i amenaçar la dona que hi vivia

Els assaltants van accedir a l'habitatge després d'esbotzar la porta i van amenaçar amb un ganivet la víctima

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns tres homes, de 53, 29 i 27 anys, els dos primers de nacionalitat cubana i el tercer nascut a la República Dominicana, un veí de Terrassa i els altres dos de Tàrrega, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i lesions lleus. El 9 d'octubre passat cap a la una del migdia tres homes van accedir a un domicili del passatge Sant Jordi de Tàrrega després d'esbotzar la porta. Un cop a dins es van trobar a una dona i, després d'amenaçar-la amb un ganivet, van sostreure diners. Tot seguit van fugir ràpidament de la zona. Arran de la denúncia, els Mossos van obrir una investigació amb la qual van identificar els tres implicats, que van ser detinguts simultàniament, a Terrassa, Cervera i Tàrrega.

Els detinguts, tots tres amb antecedents, han passat aquest dimarts a disposició davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

L'autoritat judicial ha decretat l'ingrés a presó del ciutadà cubà de 53 anys i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.

tracking