SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Assalten una casa i amenacen la inquilina amb un ganivet a Tàrrega

Van rebentar la porta del domicili i van robar diners a la víctima a punta de navalla a l'interior de l'habitatge || Tres detinguts i un ja ha ingressat a la presó

Passatge de Sant Jordi.

Passatge de Sant Jordi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns tres homes, de 53, 29 i 27 anys, veïns de Tàrrega i de Terrassa, per un assalt violent en un habitatge a la capital de l’Urgell. Segons va informar ahir la policia catalana, els arrestats estan acusats d’un delicte de robatori amb violència i un altre de lesions lleus. Les detencions són el resultat d’una investigació oberta fa dos setmanes després d’un robatori violent en un domicili. Concretament, els fets van tenir lloc cap a les 13.00 hores del passat 9 d’octubre, quan tres individus van accedir a un domicili situat al passatge Sant Jordi després de rebentar la porta. Quan els homes van accedir a l’interior es van trobar una dona i, després d’amenaçar-la amb un ganivet, li van robar diners. Després, van fugir ràpidament de la zona.

Durant la fase d’investigació, els agents van aconseguir identificar els tres sospitosos i dilluns van ser localitzats i detinguts simultàniament a Terrassa, Cervera i Tàrrega. Els detinguts, amb antecedents, van passar ahir a disposició davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Cervera. El jutge va decretar l’ingrés a la presó d’un d’ells, un ciutadà d’origen cubà de 53 anys, i va deixar en llibertat amb càrrecs la resta.

El mes de setembre passat, un jove va ser detingut a Lleida per un robatori amb força a l’interior d’un magatzem i un altre en un domicili en grau de temptativa.

Així mateix, al juliol, els Mossos van detenir dos joves, que van ingressar a la presó, per robatoris amb força en dos establiments comercials i en un domicili a Tàrrega.

Segons les últimes dades disponibles de la policia catalana, entre els mesos de gener i agost d’aquest any s’han registrat un total de 2.325 denúncies per robatori a les comarques lleidatanes, de les quals 1.261 van ser per robatoris amb força i 235, per assalts amb violència i intimidació.

Les denuncies per aquest tipus de delictes van baixar durant l’estat d’alarma per la crisi sanitària, entre el març i el juny, un 30,5% respecte al mateix període de l’any passat.

tracking