SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Demanen 4,5 anys de presó per abusos a les festes del Pont de Suert

L'acusat és un jove de 19 anys que serà jutjat dimecres vinent || Sol·liciten presó per a un home per abusar de la seua fillastra de 15 anys a Torrefarrera

Imatge dels jutjats del Canyeret.

Imatge dels jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida jutjarà dimecres vinent un jove de 19 anys acusat d’abusar sexualment d’una noia a la festa major del Pont de Suert de 2017. La Fiscalia sol·licita que se li imposi una pena de 4 anys i mig de presó per un delicte d’abús sexual. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets van tenir lloc el 13 d’agost del 2017 cap a la una de la matinada. L’acusat es trobava amb uns amics a les festes, així com la víctima. Tots dos van marxar i l’acusat, “amb ànim libidinós i malgrat la negativa” de la noia, li va abaixar els pantalons i la roba interior i va abusar d’ella en ple carrer. A més de la pena de presó, la Fiscalia demana que se li imposi una mesura de llibertat vigilada de 7 anys, període en el qual sol·licita que no pugui comunicar-se ni atansar-se a la víctima ni a cap lloc que aquesta freqüenti. Així mateix, demana que indemnitzi la jove amb 3.000 euros pels danys causats.

Així mateix, la Fiscalia sol·licita quatre anys i sis mesos de presó per a un home de 43 anys acusat d’abusar sexualment de la seua fillastra de 15. Segons l’escrit d’acusació pública, els fets van tenir lloc a l’habitatge familiar a Torrefarrera, quan l’acusat, entre els mesos de febrer i abril del 2018, feia tocaments i comentaris obscens a la menor. El Ministeri Públic l’acusa per un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys, per la qual cosa sol·licita, a més de l’entrada a la presó, que no pugui atansar-se ni comunicar-se amb la víctima durant 5 anys i que indemnitzi la jove amb 4.000 euros pels danys causats. El judici per aquests fets se celebrarà a l’Audiència de Lleida el dijous 5 de novembre.

Des del mes de setembre passat, quan es va reprendre l’activitat judicial després de l’aturada per la Covid, i fins al proper mes de novembre, l’Audiència acollirà sis judicis per delictes d’abús sexual, dels quals la meitat de víctimes són menors d’edat.

L’últim que es va celebrar al tribunal va ser la setmana passada, a un home acusat d’agredir sexualment el fill de la seua parella i en què també s’acusa la mare per no denunciar-ho malgrat saber-ho. Així mateix, el 25 de novembre vinent està previst el judici contra l’exlíder de Vox per abusos a persones amb discapacitat.

tracking