SEGRE

Detingut per robar dos cops en un mateix domicili de Barbens

Hi accedia amb les claus que havia sostret

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un veí de Bellpuig (Urgell), de 46 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de dos robatoris amb força i per descobriment i revelació de secrets. La policia va iniciar fa uns mesos una investigació arran de dos robatoris comesos en un domicili de Barbens (Pla d'Urgell), el 24 de juliol i el 8 d'octubre. Els denunciants van detectar que els robaven objectes de valor, com ara joies, diners, eines de treball i roba, entre altres, sense forçar cap dels accessos. La policia va identificar el lladre i va constatar que entrava al domicili amb unes claus que havia sostret mesos enrere, quan no hi havia ningú al pis, i robava els objectes de valor sense desendreçar res per tal que no es notés.

Després d'identificar el presumpte assaltant, els Mossos el van detenir aquest dimecres al carrer Pompeu Fabra de Bellpuig. Els agents van recuperar part dels objectes robats i una targeta de crèdit, que l'havia sostret d'una bústia d'un bloc de pisos utilitzant unes pinces. Per aquest motiu, la policia també l'acusa d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El detingut passarà aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

tracking