SEGRE

PANDÈMIA RESTRICCIONS

Els Mossos avorten tres festes il·legals al Pla i aixequen 29 actes

Una celebració familiar a Torregrossa, un grup de joves entre Bell-lloc i el Palau, i una barbacoa a Linyola || No portaven mascareta i eren més de 6 persones

Els Mossos van sorprendre dimecres diverses persones en una barbacoa en aquesta zona de Linyola.

Els Mossos van sorprendre dimecres diverses persones en una barbacoa en aquesta zona de Linyola.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han avortat en els últims dies tres esdeveniments en localitats del Pla d’Urgell en els quals s’incomplia la normativa sanitària decretada per contenir la Covid-19 i que han comportat l’aixecament d’un total de 29 actes per no respectar les mesures sanitàries. Concretament, van detectar una festa de joves, una celebració amb diversos grups familiars i una barbacoa.

La primera actuació va tenir lloc la matinada de dissabte passat a Torregrossa. A les 0.36 hores es va detectar una festa privada en un domicili on participaven membres de diverses famílies. Es van aixecar vuit actes per reunir-se més de sis persones i no portar mascareta. La segona intervenció es va produir la matinada de diumenge en un descampat entre el Palau d’Anglesola i Bell-lloc, quan a les 1.15 hores es va localitzar un grup de joves fent una festa amb equips de música als vehicles, un focus i una màquina de fum. Els policies van notificar un total de 14 denúncies per infracció de la normativa sanitària, per consum d’alcohol a la via pública, per no portar mascareta i per reunir-se més de sis persones.

Els dos primers casos es van produir el cap de setmana i l’últim va tenir lloc dimecres

L’última actuació es va produir dimecres a la tarda en una zona situada als afores de Linyola, a la zona coneguda com el Bosquet. Una patrulla policial va sorprendre un grup de persones que feia una barbacoa sense respectar les distàncies de seguretat, menjant i consumint alcohol. Davant d’aquesta situació, es van aixecar set actes.

D’altra banda, la Policia Local de Mollerrussa va denunciar l’anterior cap de setmana una vintena de persones per participar en una festa il·legal al parc de la Serra.

Per la seua part, la Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar dimecres a la nit tres joves per incomplir el toc de queda. Un altre home va ser multat per no portar mascareta i, a més a més, no respectar la distància de seguretat.

tracking